Afstudeerstage developer

Solliciteer nu

Afstudeerstage: developer

Werken bij Freshheads: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. We zoeken een afstudeerstagiair(e) voor een toffe opdracht over AI.
Dus waar wacht je op? Hup, solliciteren! 🚀

Internship · Tilburg

Team Nova van Freshheads ontwikkelde* GGZ standaarden (www.ggzstandaarden.nl). Een platform dat zorgprofessionals ondersteunt bij het opstellen van standaarden/richtlijnen voor de geestelijke gezondheidszorg. Zodra ze door de beroeps- en patiëntenverenigingen zijn goedgekeurd, worden ze op het platform geplaatst en binnen de GGZ gedeeld.

*Het platform is ontwikkeld met React en PHP.

Onze (onderzoeks)vraag aan jou: hoe kan AI ingezet worden om het schrijven van GGZ zorgstandaarden kwalitatief te verbeteren en efficiënter te maken?

Onderdelen van het onderzoek:

 • Hoe komen de standaarden nu tot stand in het GGZ standaarden platform
 • Toepassingen voor AI bedenken
 • Onderzoek naar verschillende AI diensten
 • Onderzoek naar huidige kennis en implementaties van AI binnen Freshheads
 • Hoe kan concept geïntegreerd worden in het platform van GGZ

We kunnen ons voorstellen dat deze opdracht ingewikkeld klinkt, omdat je het project nog niet kent. Maar we kunnen je verzekeren: jij kan dit! Heb je vragen over deze opdracht, stel ze gerust in je sollicitatie. 

We zoeken een laatstejaars student die dit onderzoek graag zou willen oppakken. Ervaring met Javascript (React) is een pré. Het is belangrijk dat jij de Nederlandse taal begrijpt, schrijft en spreekt.

Leer ons kennen door onze website, onze social media-kanalen en onze blogs te checken. Ben je enthousiast? Zie je kansen? Dan leren wij jou ook dolgraag kennen!


Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie, een compleet verzorgde lunch en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Je bent altijd welkom op kantoor, maar mag ook zeker thuis werken als dat je beter uitkomt. 

Over Freshheads

Freshheads is een digital service agency. Dat betekent dat we digitale diensten ontwikkelen die organisaties verder vooruit helpen. Samen met onze klanten ontdekken we kansen voor digitale diensten, ontwerpen en ontwikkelen we die diensten, én laten we ze groeien. We vinden het belangrijk dat zo’n dienst daadwerkelijk (met plezier!) wordt gebruikt, dat het bijdraagt aan de doelen van een organisatie, en dat het iets toevoegt aan de maatschappij. 

Dus:

 • Een toffe stage met veel vrijheid, je bent zelf in de lead hoe je de opdracht oppakt.
 • Professionele begeleiding door niet alleen je stagebegeleider, maar ook het hele team staat voor je klaar.
 • Stagevergoeding van €400,- bruto per maand.
 • Dagelijks op kantoor aanschuiven bij onze uitgebreide lunch, zonder eigen bijdrage.
 • Onvergetelijke vrijdagmiddagborrels, met eens in de maand een legendarische XL-variant.
 • Uiteraard uitgenodigd op alle uitjes en feesten die plaatsvinden tijdens je stageperiode bij ons! 

Solliciteer 

Wil jij gegarandeerd zijn van een super toffe stage? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Mail dan zeker even Vera