Front-end developer

Solliciteer nu

Front-end developer

Full-time / Part-time

Tilburg

Wat jij gaat doen als front-end developer bij Freshheads: werken aan vette maatwerk applicaties! 

Op dit moment zoeken we een ervaren front-end developer, je hebt vooral gewerkt met JavaScript en React. Je werkt met Javascript / Typescript, HTML/JSX/TSX en SCSS. 

Wat ga jij doen?

Samen met jouw collega developers ga jij creatieve ontwerpen realiseren en werk jij mee aan maatwerk applicaties voor verschillende toffe klanten. Samen met jouw multidisciplinaire team bepaal je per klant de aanpak. De ene keer ga je all out op de user experience met behulp van React om een super snelle clientside applicatie te bouwen en de andere keer bouw je door op een solide codebase.

Je bent niet bang om nieuwe technologieën te proberen. Als je vastloopt of even wil sparren, dan vraag je een teamgenoot om hulp. Je werkt nauw samen met andere developers in je team, wanneer nodig kan je ook je back-end collega's ondersteunen met het maken van simpele aanpassingen in PHP.

Als front-end developer bij Freshheads ga je veel leren en nog belangrijker, blijf je leren. Of je nu beginnende of ervaren developer bent. Je blijft jezelf verder ontwikkelen in HTML/JSX/TSX, SCSS, React/Next en Javascript/Typescript. Je wordt (als je dat al niet bent) een held met Git, verschillende build tools en uiteraard de terminal.

Wat wij bieden:

1. Een hecht en fijn team

Bij Freshheads werken we in kleine zelforganiserende teams van developers, designers en strategen. Zo’n team bevat alle skills die nodig zijn om digitale diensten te maken voor organisaties als Interpolis of YoungOnes. Een projectmanager of Chief Technology Officer is niet nodig. Samen met de andere developers ben jij de technisch specialist in jouw team.

2. Toffe klanten: focus én afwisseling

We werken een of twee weken gefocust voor één klant. Dat is lang genoeg om lekker de diepte in te gaan voor die klant, en kort genoeg om geboeid en fris te blijven. Na zo’n sprint duikt jouw team weer in een andere uitdaging, met een andere organisatie. Op één dag continu switchen tussen allerlei opdrachtgevers is er bij ons dus niet bij.

3. Intensief samenwerken met de klant

Een projectmanager die alles met de klant afstemt en dicteert wat je moet doen? Niet hoe wij werken. Jouw team zit met de klant op Slack, jullie hebben dagelijks contact, en bepalen samen wat jullie wanneer opleveren. Zo krijg je écht feeling bij wat de klant wil bereiken en werken jullie samen naar dezelfde doelen toe. Je snapt elkaar en hakt samen knopen door.

4. Losgaan met laatste versies en nieuwe tools

We werken met (de laatste versies van) React, Next.js, Typescript en natuurlijk ook HTML (TSX, JSX) en CSS (SCSS, CSS modules). Maar hé, we zijn hier niet mee getrouwd. Omdat we niet 100% van onze tijd voor klanten werken, is er genoeg tijd om samen met de andere developers te experimenteren. Zo blijven we scherp op nieuwe technieken en onze persoonlijke ontwikkeling.

5. Vertrouwen in wat jij kan

Controleren zit niet in onze aard. We zijn allemaal oud en wijs genoeg, toch? Uren schrijven hoeft bij ons dus niet: het gaat om de waarde die je levert en niet om de uren die je klokt. Jij en je team stemmen vrije dagen onderling af en streven continu naar een optimale samenwerking met de klant. Open communicatie is hierin heel belangrijk.

En verder:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2600,- en € 4600,-, afhankelijk van jouw ervaring.

 • Een reiskostenvergoeding op basis van de gereden kilometers (€0,23 per km) of een OV kaart tot je beschikking. Er is ook een fietsregeling, waarbij je met korting een nieuwe fiets kan aanschaffen.

 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een 40-urige werkweek) en 8% vakantiegeld. Daarnaast krijg je 5 Fresh-health dagen. Deze extra dagen kun je inzetten om meer rust te nemen en een goede werk-privébalans te behouden.

 • Samen lunchen. Voor ieder wat wils: zoet, hartig, warm, koud, biologisch.

 • Pensioenopbouw waarbij Freshheads 60% van de premie betaalt en jij de overige 40% via je salaris.

 • Mogelijkheid om thuis te werken. Daarvoor krijg je €2,- per thuiswerkdag.

 • Voldoende persoonlijk budget voor o.a. het inrichten van je thuiswerkplek of vrij te besteden aan iets anders wat je nodig hebt.

 • Ieder jaar minimaal €500,- opleidingsbudget om te besteden naar eigen inzicht én tijd voor persoonlijke ontwikkeling. 

 • Teambudget. Alle Heads krijgen jaarlijks €200,- per persoon om samen met je team te besteden. Bijvoorbeeld aan een etentje, bowlen of aan thee van Simon Lévelt.

 • Onvergetelijke vrijdagmiddagborrels, met eens in de maand een legendarische XL-variant.

 • Een kantoor waar je wel zou willen wonen, op loopafstand van het Tilburgse station.

 • Samen sporten. Zaalvoetballen, tafelvoetballen, tennissen, hardlopen, boulderen. Alle initiatieven zijn welkom.  

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als front-end developer? Dan horen we graag van je! Wil je eerst nog wat vragen stellen? Stuur dan zeker een mailtje naar Thomas