.NET Developer

Solliciteer nu

.NET Developer

Full-time / Part-time

Tilburg

Wil jij zelf bepalen wat de beste strategie is voor een project en zo telkens iets nieuws ontdekken? Welkom in team Rover, .NET developer! Samen met de klant stemmen jullie af wat het beste werkt. En heb jij de ideale tool of aanpak voor de backend al helemaal in de vingers? Dan willen jouw teamgenoten daar alles over leren.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega developers Mark, Kevin, Luc, Pepijn en Olivier ga jij creatieve ontwerpen realiseren en werk je mee aan maatwerk (mobile) applicaties voor verschillende toffe klanten. Jullie bepalen zelf de beste aanpak. Als .NET developer bouw je de back-end in C# en ga je los met ASP.NET voor het opzetten van een API. We hebben jouw hulp nodig om de backend zijde van het team te versterken.

Wat wij zoeken, in volgorde van belangrijkheid:

 • Een .NET developer met focus op backend. Jij hebt kennis van en interesse in C#, ASP.NET Web API en Entity Framework Core.
 • Je bent leergierig, enthousiast en zit vol ambitie. Dat vinden wij belangrijker dan dat je de full package hebt qua techniek.
 • Een samenwerker. Want je maakt onderdeel uit van een team en jullie stemmen zelf met de klant af wat jullie gaan doen en welke aanpak daarbij past.
 • Proactiviteit: omdat je de vrijheid krijgt om zelf te beslissen hoe je een project aanpakt, is het belangrijk dat je oplossingsgericht kan denken en snel kunt schakelen. Wees niet te afwachtend en stuur op tijd bij als blijkt dat de aanpak van het team niet lijkt te werken. Wij zijn benieuwd naar jouw verbetervoorstellen!
 • Communicatief vaardig: je moet goed af kunnen stemmen met andere andere developers, je team en de klant. Het is belangrijk dat jij de Nederlandse taal begrijpt, schrijft en spreekt.
 • Onze front-end developers werken met React en Xamarin Native. Hier hoef jij geen expert in te zijn, maar het is wel fijn als het jou bekend voorkomt. 

Wat wij bieden

1. Een hecht en fijn team

Bij Freshheads werken we in kleine zelforganiserende teams van developers, designers en strategen. Zo’n team bevat alle skills die nodig zijn om digitale diensten te maken voor organisaties als Centraal Beheer en Service Apotheek. Een projectmanager of Chief Technology Officer is niet nodig. Samen met de andere developers ben jij de technisch specialist in jouw team.

2. Toffe klanten: focus én afwisseling

We werken een of twee weken gefocust voor één klant. Dat is lang genoeg om lekker de diepte in te gaan voor die klant, en kort genoeg om geboeid en fris te blijven. Na zo’n sprint duikt jouw team weer in een andere uitdaging, met een andere organisatie. Op één dag continu switchen tussen allerlei opdrachtgevers is er bij ons dus niet bij.

3. Intensief samenwerken met de klant

Een projectmanager die alles met de klant afstemt en dicteert wat je moet doen? Niet hoe wij werken. Jouw team zit met de klant op Slack, jullie hebben dagelijks contact, en bepalen samen wat jullie wanneer opleveren. Zo krijg je écht feeling bij wat de klant wil bereiken en werken jullie samen naar dezelfde doelen toe. Je snapt elkaar en hakt samen knopen door.

4. Losgaan met laatste versies en nieuwe tools

We werken met (de laatste versies van) ASP.NET Web API, C#, Xamarin Native, Entity Framework Core en React. Maar hé, we zijn hier niet mee getrouwd. Omdat we niet 100% van onze tijd voor klanten werken, is er genoeg tijd om samen met de andere developers te experimenteren. Zo blijven we scherp op nieuwe technieken en onze persoonlijke ontwikkeling.

5. Vertrouwen in wat jij kan

Controleren zit niet in onze aard. We zijn allemaal oud en wijs genoeg, toch? Uren schrijven hoeft bij ons dus niet: het gaat om de waarde die je levert en niet om de uren die je klokt. Jij en je team stemmen vrije dagen onderling af en streven continu naar een optimale samenwerking met de klant. Open communicatie is hierin heel belangrijk.

En verder:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2600,- en € 4600,-, afhankelijk van jouw ervaring.

 • Een reiskostenvergoeding op basis van de gereden kilometers (€0,23 per km) of een OV kaart tot je beschikking. Er is ook een fietsregeling, waarbij je met korting een nieuwe fiets kan aanschaffen. 

 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een 40-urige werkweek) en 8% vakantiegeld. Daarnaast krijg je 5 Fresh-health dagen. Deze extra dagen kun je inzetten om meer rust te nemen en een goede werk-privébalans te behouden.

 • Samen lunchen. Voor ieder wat wils: zoet, hartig, warm, koud, biologisch.

 • Pensioenopbouw waarbij Freshheads 60% van de premie betaalt en jij de overige 40% via je salaris. 

 • Mogelijkheid om thuis te werken. Daarvoor krijg je €2,- per thuiswerkdag. 

 • Voldoende persoonlijk budget voor o.a. het inrichten van je thuiswerkplek of vrij te besteden aan iets anders wat je nodig hebt. 

 • Ieder jaar minimaal €500,- opleidingsbudget om te besteden naar eigen inzicht én tijd voor persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben we (team)coach Thom

 • Teambudget. Alle Heads krijgen jaarlijks €200,- per persoon om samen met je team te besteden. Bijvoorbeeld aan een etentje, bowlen of aan thee van Simon Lévelt.

 • Onvergetelijke vrijdagmiddagborrels, met eens in de maand een legendarische XL-variant.

 • Een kantoor waar je wel zou willen wonen, op loopafstand van het Tilburgse station.

 • Samen sporten. Zaalvoetballen, tafelvoetballen, tennissen, hardlopen, boulderen. Alle initiatieven zijn welkom.  

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als .NET Developer? Dan horen we graag van je! Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Vera.