Stage backend developer

Solliciteer nu

Stage backend developer

Werken bij Freshheads: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Internship · Tilburg

Bij Freshheads ontwikkelen we digitale oplossingen, waaronder veel vraag- en aanbod platformen. Er zijn een heleboel factoren die het matchen van vraag en aanbod kunnen beïnvloeden. Bij flex- en uitzendplatformen kun je bijvoorbeeld denken aan geolocatie en vaardigheden van freelancers, maar ook aan dynamische criteria zoals eerder gewerkte klussen.

Tijdens deze (afstudeer)stage ga jij in kaart brengen welke criteria de meeste invloed hebben op het matchingsproces. Hiervoor gebruik je technieken als ElasticSearch, Machine Learning en Doctrine query's. Je ontwikkelt een proof of concept waarbij vraag en aanbod worden gematcht, zodat je kan experimenteren met de verschillende technieken en criteria.

Op basis van jouw onderzoek en bevindingen maak jij een plan voor het beter samenbrengen van vraag en aanbod. Vervolgens toets jij jouw bevindingen en aanbevelingen op de projecten die we voor onze klanten doen. Zo kunnen we samen onze diensten verbeteren en beter inspelen op de behoeften van onze klanten. 

Het is belangrijk dat jij de Nederlandse taal begrijpt, schrijft en spreekt.

Leer ons kennen door onze website, onze social media-kanalen en onze blogs te checken. Ben je enthousiast? Zie je kansen? Dan leren wij jou ook dolgraag kennen, dus laat zeker van je horen!

Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie, een compleet verzorgde lunch en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Je bent welkom op kantoor, maar mag ook zeker thuis werken als dat je beter uitkomt. 

Over Freshheads

Freshheads is een digital service agency. Dat betekent dat we digitale diensten ontwikkelen die organisaties verder vooruit helpen. Samen met onze klanten ontdekken we kansen voor digitale diensten, ontwerpen en ontwikkelen we die diensten, én laten we ze groeien. We vinden het belangrijk dat zo’n dienst daadwerkelijk (met plezier!) wordt gebruikt, dat het bijdraagt aan de doelen van een organisatie, en dat het iets toevoegt aan de maatschappij. 

Dus: 

  • Een toffe stage met veel vrijheid, je bent zelf in de lead hoe je de opdracht oppakt. 
  • Professionele begeleiding door niet alleen je stagebegeleider, maar ook het hele team staat voor je klaar. 
  • Stagevergoeding van €400,- bruto per maand. 
  • Dagelijks op kantoor aanschuiven bij onze uitgebreide lunch, zonder eigen bijdrage. 
  • Onvergetelijke vrijdagmiddagborrels, met eens in de maand een legendarische XL-variant.
  • Uiteraard uitgenodigd op alle uitjes en feesten die plaatsvinden tijdens je stageperiode bij ons! 

Solliciteer 

Wil jij gegarandeerd zijn van een super toffe stage? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Mail dan zeker even Vera