Stage business analytics (onderzoek)

Solliciteer nu

Stage business analytics (onderzoek)

Werken bij Freshheads: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Internship · Tilburg

Impact maken. Daar komen we bij Freshheads ons bed wel voor uit! Maar hoe kunnen wij kwantitatieve- en/of kwalitatieve data structureel inzetten om digitale diensten te blijven ontwikkelen die er écht toe doen? En wanneer doen ze er dan echt toe? We gaan graag met jou op zoek naar antwoorden. 

Samen kiezen we één of twee van onze projecten voor klanten, waar we vervolgens jouw onderzoeksvraag op baseren. Je helpt ons om data onderdeel te maken van het ontwikkelingstraject, zodat we in iedere fase data gedreven keuzes kunnen maken die bijdragen aan de beoogde impact. Wat daarbij natuurlijk niet kan ontbreken, is het meenemen van de klant in het proces en hen overtuigen van deze werkwijze.

Leer ons kennen door onze website, onze social media-kanalen en onze blogs te checken. Ben je enthousiast? Zie je kansen? Dan leren wij jou ook dolgraag kennen, dus laat zeker van je horen!

Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie, een compleet verzorgde lunch en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Je bent welkom op kantoor, maar mag ook zeker thuis werken als dat je beter uitkomt. 

Over Freshheads

Freshheads is een digital service agency. Dat betekent dat we digitale diensten ontwikkelen die organisaties verder vooruit helpen. Samen met onze klanten ontdekken we kansen voor digitale diensten, ontwerpen en ontwikkelen we die diensten, én laten we ze groeien. We vinden het belangrijk dat zo’n dienst daadwerkelijk (met plezier!) wordt gebruikt, dat het bijdraagt aan de doelen van een organisatie, en dat het iets toevoegt aan de maatschappij. 

Solliciteer 

Wil jij gegarandeerd zijn van een super toffe stage? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Mail dan zeker even Vera