Stage Design (UX / UI)

Solliciteer nu

Stage Design (UX / UI)

Werken bij Freshheads: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. 

Internship · Tilburg

Head roulette! Ben jij een CMD of Media & ICT student en lijkt het je tof om bij Freshheads de wereld van UX/UI design in te duiken? Dit is je kans!

Onder begeleiding van jouw vaste stagebegeleider loop je vanaf februari met verschillende designers mee. Zo ontdek je de dynamiek van verschillende multidisciplinaire teams (inclusief developers), kun je meedenken over de vraagstukken van klanten als Cocoroco, Roan en Centraal Beheer én deze samen vertalen naar doeltreffende designs.

Deze stage is geschikt voor een derdejaars student, maar ook als afstudeerder kun je bij ons aan de slag. Je zult dan een interne design uitdaging oppakken, waarbij je vanuit alle teams input voor jouw onderzoek verzamelt. 

Leer ons kennen door onze website, onze social media-kanalen en onze blogs te checken. Ben je enthousiast? Zie je kansen? Dan leren wij jou ook dolgraag kennen, dus laat zeker van je horen!

Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie, een compleet verzorgde lunch en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Je bent welkom op kantoor, maar mag ook zeker thuis werken als dat je beter uitkomt. 

Over Freshheads

Freshheads is een digital service agency. Dat betekent dat we digitale diensten ontwikkelen die organisaties verder vooruit helpen. Samen met onze klanten ontdekken we kansen voor digitale diensten, ontwerpen en ontwikkelen we die diensten, én laten we ze groeien. We vinden het belangrijk dat zo’n dienst daadwerkelijk (met plezier!) wordt gebruikt, dat het bijdraagt aan de doelen van een organisatie, en dat het iets toevoegt aan de maatschappij. 

Solliciteer 

Wil jij gegarandeerd zijn van een super toffe stage? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Mail dan zeker even Vera