Stage frontend developer

Solliciteer nu

Stage frontend developer

Werken bij Freshheads: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Internship · Tilburg

Heb jij kennis en ervaring opgedaan met Next.js en ben je daardoor groot fan geworden van dit framework? Kijk dan maar eens rond in de ‘snoepwinkel’ hieronder 😉 We hebben namelijk drie toffe stageopdrachten open staan! Ze kunnen allemaal ingevuld worden door meewerk of afstudeer stagiair(e)s. Laat ons via de sollicitatiebutton weten welke opdracht je het meest aanspreekt en waarom. 

Optie 1: Onderzoek naar server-side tracking

Doordat steeds meer mensen gebruik maken van adblockers, lopen we data mis van een groot deel van de applicaties van onze klanten. We snappen hun beslissing, want wanneer er veel client-side data doorgestuurd wordt naar Google komt de privacy van de gebruikers onder druk te staan. Toch hebben we de complete data hard nodig om goede beslissingen maken voor de (verdere) ontwikkeling van de applicaties. Een mogelijke oplossing? Het implementeren van de tracking server-side.

Opdracht: Je onderzoekt de impact van adblockers en client-side tracking en zet dit af tegen server-side tracking. Daarna ga je op zoek naar een bestaande oplossing die gestandaardiseerd kan worden óf aan de slag met het ontwikkelen van een package voor server-side analytics. Je bekijkt hoe we dit in bestaande (Next.js) projecten bij Freshheads kunnen integreren.

Optie 2: Standaardiseren van authenticatie

Veel van onze applicaties hebben een onderdeel dat achter een login zit. Het implementeren van een login-proces is bij Freshheads alleen nog niet gestandaardiseerd. Per team of project vinden we het wiel opnieuw uit, waarna nieuwe inzichten niet met terugwerkende kracht worden doorgevoerd bij bestaande projecten. Dat kan een stuk efficiënter!

Opdracht: Je onderzoekt de mogelijkheden van een authenticatie package voor React. Eventueel ontwikkel je er zelf een. Ook kijk je naar nieuwe mogelijkheden zoals Server Side authenticatie in Next.js en inlog systemen als WebAuthn. Zijn deze al in een package te integreren? En zo ja, hoe?

Optie 3: Onderzoek React Native app met Next.js

Bij Freshheads bouwen we enerzijds webapplicaties die veelal gebaseerd zijn op het Next.js framework, maar ook mobile apps op basis van React Native. We zouden graag met jou de mogelijkheid verkennen om applicaties vanuit één codebase te publiceren op zowel web als in de App Store en Google Play.

Opdracht: We denken zelf aan het delen van componenten tussen React Native en Next.js (ook React). Of de webapplicatie als Progressive Web App bouwen en hem dan alsnog in de App Store zetten met een native wrapper. Jij gaat onderzoeken wat de voor- en nadelen zijn van elke methode en of er wellicht nog andere opties zijn. 

Leer ons kennen door onze website, onze social media-kanalen en onze blogs te checken. Ben je enthousiast? Zie je kansen? Dan leren wij jou ook dolgraag kennen, dus laat zeker van je horen!

Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie, een compleet verzorgde lunch en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Je bent welkom op kantoor, maar mag ook zeker thuis werken als dat je beter uitkomt. 

Over Freshheads

Freshheads is een digital service agency. Dat betekent dat we digitale diensten ontwikkelen die organisaties verder vooruit helpen. Samen met onze klanten ontdekken we kansen voor digitale diensten, ontwerpen en ontwikkelen we die diensten, én laten we ze groeien. We vinden het belangrijk dat zo’n dienst daadwerkelijk (met plezier!) wordt gebruikt, dat het bijdraagt aan de doelen van een organisatie, en dat het iets toevoegt aan de maatschappij. 

Dus: 

  • Een toffe stage met veel vrijheid, je bent zelf in de lead hoe je de opdracht oppakt. 
  • Professionele begeleiding door niet alleen je stagebegeleider, maar ook het hele team staat voor je klaar. 
  • Stagevergoeding van €400,- bruto per maand. 
  • Dagelijks op kantoor aanschuiven bij onze uitgebreide lunch, zonder eigen bijdrage. 
  • Onvergetelijke vrijdagmiddagborrels, met eens in de maand een legendarische XL-variant.
  • Uiteraard uitgenodigd op alle uitjes en feesten die plaatsvinden tijdens je stageperiode bij ons! 
  • Het is belangrijk dat jij de Nederlandse taal begrijpt, schrijft en spreekt.

Solliciteer 

Wil jij gegarandeerd zijn van een super toffe stage? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Mail dan zeker even Vera