Stage lopen bij Freshheads

Solliciteer nu

Stage lopen bij Freshheads

Werken bij Freshheads: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor stageplekken voor volgend studiejaar geopend. Dus waar wacht je op? Hup, solliciteren! 🚀

Internship · Tilburg

Hé hallo! Freshheads hier 👋🏻 Wij zijn weer op zoek naar enthousiaste studenten die bij ons stage komen lopen! Vanaf september 2022 hebben we ruimte voor meewerkstagiair(e)s, afstudeerders en associate degree-studenten die zich in het één-na-laatste of laatste jaar van hun studie bevinden. Dus (HBO) studenten, laat je horen!

Bij Freshheads zijn we rete-nieuwsgierig. En dus ook naar jou. Wat is jouw talent? Hoe zie jij jezelf bij Freshheads? Wat zijn jouw ambities? Wat wil je leren? Daarom plaatsen we deze keer geen lijst met beschikbare ‘vaste’ stageplekken, maar zoeken we graag met stage-talenten die bij Freshheads passen naar de beste invulling. Kortom, jij doet een “open stage-sollicitatie” en dan gaan we met jou in gesprek.

Oké, dat is natuurlijk heel open. Past ook wel bij ons hoor. Maar we helpen je graag een beetje op weg. Waar kun je dan aan denken qua typen stages? Nou, bijvoorbeeld op het gebied van data, growth hacking, (UX) design, gebruikersonderzoek, frond-end / back-end / mobile development, innovatie en digitale strategie.

Laat vooral ook weten of je aan de slag wil als meewerkstagiair(e) of als afstudeerder. In dat laatste geval: wij hebben geen opdrachten “op de plank liggen”, dus we horen of bespreken graag in wat voor opdracht jij je tanden wil zetten.

Leer ons kennen door onze website, onze social media-kanalen en ons Medium-account te checken. Ben je enthousiast? Zie je kansen? Dan leren wij jou ook dolgraag kennen! Laat dan zeker van je horen!

Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Je bent welkom op kantoor, maar mag ook zeker thuis werken als dat je beter uitkomt. 

Over Freshheads

Freshheads is een digital service agency. Dat betekent dat we digitale diensten ontwikkelen die organisaties verder vooruit helpen. Samen met onze klanten ontdekken we kansen voor digitale diensten, ontwerpen en ontwikkelen we die diensten, én laten we ze groeien. We vinden het belangrijk dat zo’n dienst daadwerkelijk (met plezier!) wordt gebruikt, dat het bijdraagt aan de doelen van een organisatie, en dat het iets toevoegt aan de maatschappij. 

Volg ons op Instagram