Stage mobile developer

Solliciteer nu

Stage mobile developer

Werken bij Freshheads: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Internship · Tilburg

Gaat er bij jou een lampje branden als we het hebben over “wearables”? Sterker nog: ben jij groot fan? Dan is deze vacature voor jou als een lot uit de loterij. 

Wij zoeken namelijk een afstudeerder die voor ons wil onderzoeken in hoeverre wearables van meerwaarde zijn binnen de projecten die wij bij Freshheads doen. Hoe kunnen wearables hierin van (extra) waarde zijn? Welke technieken heb je nodig om applicaties voor wearables te ontwikkelen? Welke functionaliteiten zijn relevant?

Zo hebben we nog wel 100 vragen. Samen met begeleider Kevin van der Burg (mobile developer) en zijn team ga je op zoek naar antwoorden! Heb jij ervaring met mobile development? Ben je bekend met Xcode en/of Android Studio? Dan spreken we je graag! Het is belangrijk dat jij de Nederlandse taal begrijpt, schrijft en spreekt.

Leer ons kennen door onze website, onze social media-kanalen en onze blogs te checken. Ben je enthousiast? Zie je kansen? Dan leren wij jou ook dolgraag kennen, dus laat zeker van je horen!

Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie, een compleet verzorgde lunch en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Je bent welkom op kantoor, maar mag ook zeker thuis werken als dat je beter uitkomt. 

Over Freshheads

Freshheads is een digital service agency. Dat betekent dat we digitale diensten ontwikkelen die organisaties verder vooruit helpen. Samen met onze klanten ontdekken we kansen voor digitale diensten, ontwerpen en ontwikkelen we die diensten, én laten we ze groeien. We vinden het belangrijk dat zo’n dienst daadwerkelijk (met plezier!) wordt gebruikt, dat het bijdraagt aan de doelen van een organisatie, en dat het iets toevoegt aan de maatschappij. 

Dus: 

  • Een toffe stage met veel vrijheid, je bent zelf in de lead hoe je de opdracht oppakt. 
  • Professionele begeleiding door niet alleen je stagebegeleider, maar ook het hele team staat voor je klaar. 
  • Stagevergoeding van €250,- bruto per maand. 
  • Dagelijks op kantoor aanschuiven bij onze uitgebreide lunch, zonder eigen bijdrage. 
  • Onvergetelijke vrijdagmiddagborrels, met eens in de maand een legendarische XL-variant.
  • Uiteraard uitgenodigd op alle uitjes en feesten die plaatsvinden tijdens je stageperiode bij ons! 

Solliciteer 

Wil jij gegarandeerd zijn van een super toffe stage? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Mail dan zeker even Vera