Stage New Business

Solliciteer nu

Stage New Business

Werken bij Freshheads: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Internship · Tilburg

Ben jij al bekend met Account Based Marketing en zou je er graag mee aan de slag willen in de praktijk? Of ben je benieuwd naar deze proactieve marktbenadering en wil je er van alles over leren? Dan zit je goed in het new business team van Stephan en Sepp! 

Zij zijn op zoek naar een meewerk- of afstudeerstagiair(e) die hen helpt om Account Based Marketing beter in te zetten voor het bereiken van Freshheads’ target accounts. Samen zorgen jullie ervoor dat deze strategie onze marketing, new business én account management inspanningen zo goed mogelijk ondersteunt en het salesproces efficiënter maakt.

Leer ons kennen door onze website, onze social media-kanalen en onze blogs te checken. Ben je enthousiast? Zie je kansen? Dan leren wij jou ook dolgraag kennen, dus laat zeker van je horen!

Je werkomgeving

Een pand waar je wel zou willen wonen, met hoge plafonds, lekkere koffie, een compleet verzorgde lunch en een goed gevulde koelkast. Ons kantoor aan het Tilburgse Wilhelminapark is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station. Je bent welkom op kantoor, maar mag ook zeker thuis werken als dat je beter uitkomt. 

Over Freshheads

Freshheads is een digital service agency. Dat betekent dat we digitale diensten ontwikkelen die organisaties verder vooruit helpen. Samen met onze klanten ontdekken we kansen voor digitale diensten, ontwerpen en ontwikkelen we die diensten, én laten we ze groeien. We vinden het belangrijk dat zo’n dienst daadwerkelijk (met plezier!) wordt gebruikt, dat het bijdraagt aan de doelen van een organisatie, en dat het iets toevoegt aan de maatschappij. 

Solliciteer 

Wil jij gegarandeerd zijn van een super toffe stage? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Mail dan zeker even Vera